در روزی که نخبگان تجارت الکترونیک ایران در باغ کتاب تهران گرد هم آمدند، شرکت توسعه تجارت و فناوری تارا موفق شد جایزه کسبوکار برتر سال 1403 را از آن خود کند. این موفقیت برای شرکتی که تنها چهار سال از آغاز فعالیتش میگذرد، نشان از پتانسیل بالای اکوسیستم استارتاپی ایران دارد.
داستان یک موفقیت
تارا که فعالیت خود را در سال 1399 با یک اپلیکیشن پرداخت اعتباری آغاز کرد، امروز به پلتفرمی با بیش از 3 میلیون کاربر تبدیل شده است. این شرکت با ارائه چهار سرویس اصلی شامل کیف پول الکترونیک، کیف اعتبار خُرد، اعتبار سازمانی و بُن کارت سازمانی، نقش مهمی در توسعه خدمات مالی دیجیتال ایفا میکند.
“برای دستیابی به چشماندازهای بزرگ در حوزه اقتصاد دیجیتال، باید به تقویت توانمندیهای منابع انسانی پرداخت،” این جملهای است که حامد قنادپور، مدیرعامل تارا، در پنل تخصصی رویداد بر آن تأکید کرد.
نگاه به آینده با نسل جدید
در حاشیه مراسم اهدای جوایز که 24 مهرماه در کتابخانه ملی باغ کتاب برگزار شد، قنادپور نگاه ویژهای به آینده و نقش نسل جدید داشت. او با اشاره به حضور دانشآموزان و نوجوانان نوآور در بخش جوانههای رویداد، بر اهمیت پذیرش نسل Z و استفاده از پتانسیل آنها در صنعت اقتصاد دیجیتال تأکید کرد.
چالشهای پیش رو
در پنل “نقش زیستبوم تجارت الکترونیکی در تحقق برنامه هفتم پیشرفت”، مدیرعامل تارا در کنار سایر صاحبنظران صنعت، از جمله مدیرعامل اسنپ و رئیس کمیسیون فاوا اتاق بازرگانی، به چالشهای این حوزه پرداخت. قنادپور با تأکید بر ضرورت افزودن روح فناوری در تمام لایههای قانون هفتم توسعه، خواستار نقش فعالتر رسانهها در معرفی برندهای ملی شد.
مسیر پیش رو
این دومین موفقیت بزرگ تارا در سال جاری است. پیش از این نیز، این شرکت در همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات کیش، بهعنوان تنها برگزیده بخش کسبوکارهای فراگیر دیجیتال شناخته شد.
کارشناسان معتقدند موفقیت شرکتهایی مانند تارا، نشاندهنده بلوغ اکوسیستم فینتک ایران است. این شرکتها با ترکیب نوآوری و تخصص، مسیر جدیدی را در ارائه خدمات مالی دیجیتال باز کردهاند و میتوانند الگویی برای نسل بعدی استارتاپهای ایرانی باشند.