با ما همراه باشید

اخبار داخلی

مواضع مجلس در قبال رفع فیلتر پلتفرم‌های بین‌المللی: تاکید بر تقویت حکمرانی دیجیتال

منتشر شده

در

رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل پلی، با وجود استقبال کاربران، نگرانی‌هایی را در بین برخی تصمیم‌گیرندگان ایجاد کرده است. با اینکه رئیس جمهور و وزیر ارتباطات بر لزوم رفع فیلتر سایر پلتفرم‌ها تأکید دارند، اما اختلاف‌نظرهایی در سطوح بالای حکمرانی وجود دارد.

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، رفع فیلتر را یک موضوع حاشیه‌ای توصیف کرده و اعتقاد دارد که این اقدامات باید با تأکید بر تقویت پلتفرم‌های داخلی و حکمرانی هوشمند فضای مجازی همراه باشد. راستینه معتقد است که مسائل اقتصادی و معیشتی اولویت اصلی کشور هستند و فیلترینگ تنها یک فرار رو به جلو برای عدم پاسخگویی به این مشکلات است.

سید کریم معصومی خسروآبادی، عضو کمیسیون قضایی مجلس، اذعان داشت که تصمیم‌گیری درباره رفع فیلترینگ به شورای عالی فضای مجازی وابسته است و نمی‌توان پیش‌بینی کرد که این روند ادامه‌دار خواهد بود یا خیر.

مصطفی پوردهقان، عضو کمیسیون صنایع، نیز بر لزوم رفع فیلتر به منظور بازگشت به فضای ارتباطی عادی تأکید کرد و گفت دولت و مجلس باید به این مطالبات مردمی پاسخ دهند. او اشاره کرد که استفاده از پلتفرم‌های خارجی یا داخلی باید به انتخاب مردم باشد، اما با رعایت موازین امنیتی.

مجتبی یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس، به اهمیت توجه به دغدغه‌های مردم و ارتباط آن با معیشت اشاره کرد و بیان داشت که تصمیم‌گیری برای رفع فیلتر باید در فضای آرام و بدون دو قطبی‌سازی صورت بگیرد.

در نهایت، جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت، تأکید کرد که شورای عالی فضای مجازی تصمیم‌گیر نهایی است و هرگونه تخلف از جانب پلتفرم‌های خارجی باید به طور جدی پیگیری شود.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برترین ها

© تمامی حقوق برای رسانه کردیت‌ پلاس محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.