با ما همراه باشید

پرداخت دیجیتال

پیمان ۱۴۰۳؛ در مسیر چالش‌ها و تثبیت جایگاه

منتشر شده

در

در گفت‌وگو با مهدی معرفتی، مدیرعامل و هادی عسگرزاده، رئیس هیئت‌مدیره پیمان، به بررسی دستاوردها، چالش‌ها و برنامه‌های این شرکت در سال گذشته و برنامه‌های سال جدید پرداخته شد.

سال ۱۴۰۲ برای شرکت پیمان نقطه‌عطفی به شمار می‌رود؛ سالی که این محصول که در دل شرکت فرابوم متولد شده بود، به یک شرکت مستقل تبدیل شد. اکنون، سال ۱۴۰۳ برای این شرکت با کلیدواژه‌هایی مانند «تثبیت» و «رشد» خلاصه می‌شود. در این سال، تعداد کاربران فعال پیمان از مرز یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر عبور کرد و رشد ۴۰ درصدی را در مقایسه با سال گذشته تجربه کرد.

طبق گفته‌های مدیرعامل پیمان، مهدی معرفتی، این شرکت در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ موفق شد به رکورد تراکنش‌های سال ۱۴۰۲ خود از نظر مبلغ و تعداد تراکنش دست یابد. اکنون، این شرکت در صدد است که در سال ۱۴۰۴ تمرکز ویژه‌ای روی گسترش سرویس پرداخت مستقیم خود در بخش‌های جدید بازار، بهبود تجربه کاربری و اضافه کردن بانک‌های جدید بگذارد.

هادی عسگرزاده، رئیس هیئت‌مدیره پیمان، در خصوص توسعه و گسترش سرویس پرداخت مستقیم یا همان Direct Debit در سال ۱۴۰۳ توضیح می‌دهد: «این توسعه شامل افزایش بانک‌های طرف قرارداد، توسعه پذیرش این سرویس در بخش‌های مختلف بازار و همچنین ارتقای سطح کیفی ارائه این خدمت به شرکای تجاری بود.»

مهدی معرفتی نیز به نیازهای مختلفی از جمله رشد پذیرش پرداخت مستقیم در سطح جهانی و نیاز بازار ایران به این راهکار اشاره می‌کند و می‌افزاید: «در کنار آن، دغدغه کاربران و کسب‌وکارها در خصوص سهولت پرداخت‌های تکرارشونده و نیاز به بهبود جریان نقدینگی کسب‌وکارها که با پرداخت مستقیم بهینه شده و توسعه می‌یابد، از دیگر نیازهای شناسایی‌شده بودند که در یک سال گذشته بر آنها متمرکز شدیم.»

ثبت رکوردهای جدید در تعداد و مبلغ تراکنش‌ها

معرفتی سال ۱۴۰۳ را برای پیمان در دو کلیدواژه «تثبیت» و «رشد» خلاصه می‌کند و درباره دستاوردهای این سال می‌گوید: «توانستیم رکوردهای جدیدی در تعداد و مبلغ تراکنش‌های پرداخت مستقیم خود ثبت کنیم و همکاری با بانک‌ها و نهادهای مالی خود را گسترش دادیم.»

رئیس هیئت‌مدیره پیمان نیز به موفقیت‌های عملیاتی این شرکت اشاره کرده و می‌گوید: «اهداف اصلی ما شامل افزایش کاربران، بهبود زیرساخت‌ها و ارتقای پذیرش سرویس پرداخت مستقیم در اکوسیستم مالی ایران بود که بخش زیادی از آنها در سال گذشته تحقق یافت. البته چالش‌های محیط کسب‌وکار و مسائل رگولاتوری نیز در این مسیر تاثیرگذار بودند، اما پیمان توانست مسیر خود را به‌خوبی پیش ببرد.»

هادی عسگرزاده درباره آمار و ارقام عملکرد پیمان در سال ۱۴۰۳ می‌گوید: «تعداد کاربران فعال پیمان در این سال از مرز یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر عبور کرد که رشدی ۴۰ درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد. از سوی دیگر، فقط در شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ موفق شدیم به رکورد تراکنش‌های سال ۱۴۰۲ خود از نظر مبلغ و تعداد تراکنش دست یابیم. این اتفاق که شاید زمانی برای ما رویا بود، در سال ۱۴۰۳ به‌طور مکرر تکرار شد.»

چالش‌ها و موانع پیش‌رو

عسگرزاده یکی از اصلی‌ترین چالش‌های پیمان را وابستگی به سیستم مالی سنتی و مدل‌های پرداختی قدیمی می‌داند و می‌گوید: «کاربران و کسب‌وکارها هنوز به مدل‌های پرداخت قدیمی وابسته هستند. این وابستگی هم از سوی بانک‌ها و کسب‌وکارها وجود داشت و هم کاربران نتوانسته‌اند به رفتارهای مالی جدید و به‌روز آغوش بگشایند؛ اما ما توانستیم تا حد خوبی این چالش را در یک سال گذشته مدیریت کنیم.»

او همچنین به چالش‌های رگولاتوری اشاره کرده و افزود: «پرداخت مستقیم هنوز در برخی حوزه‌ها، به‌ویژه در ارائه خدمات به برخی بخش‌های بازار مثل صرافی‌های رمزارز، نیاز به شفاف‌سازی قوانین و هماهنگی‌های بیشتری دارد.»

مهدی معرفتی نیز از کمبود نیروی انسانی متخصص به عنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های این روزهای کسب‌وکارها یاد کرده و تأکید می‌کند که این معضل باید به‌طور جدی در سال‌های آینده مورد توجه قرار گیرد.

تثبیت سرویس پرداخت مستقیم به‌عنوان راهکار پایدار

با وجود تمام چالش‌ها، مهدی معرفتی بزرگ‌ترین دستاورد پیمان در سال ۱۴۰۳ را نفوذ سرویس دایرکت‌دبیت در اکوسیستم مالی کشور می‌داند. او می‌گوید: «پیمان توانست پرداخت مستقیم را به‌عنوان یک راهکار پایدار و جایگزین در کنار سایر روش‌های پرداخت سنتی تثبیت کند.»

هادی عسگرزاده نیز از همکاری‌های استراتژیک با پلتفرم‌های دیجیتال و نقش آنها در تسریع پذیرش این سرویس در ایران سخن می‌گوید و می‌افزاید: «این مشارکت‌ها، همراه با رشد روزافزون کاربران، پیمان را به‌عنوان یک بازیگر اصلی این تحول معرفی کرد.»

برنامه‌های پیمان در سال ۱۴۰۴

در سال جدید، شرکت پیمان تمرکز ویژه‌ای بر گسترش پرداخت مستقیم در بخش‌های جدید بازار، بهبود تجربه کاربری و اضافه کردن بانک‌های جدید خواهد داشت. عسگرزاده در این خصوص می‌گوید: «امیدواریم با توسعه یک اپلیکیشن، تعامل مستقیم با کاربر نهایی برقرار کنیم و ابزارهای تحلیل مالی پیشرفته‌تری را به کاربران ارائه دهیم تا تجربه بهتری از مدیریت پرداخت‌های خود داشته باشند.»

منبع: asretarakonesh.ir

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برترین ها

© تمامی حقوق برای رسانه کردیت‌ پلاس محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.