با ما همراه باشید

اخبار

چهره سرشناس بانکداری هوشمند در تهران: بانکداری نیاز است، بانک نه

منتشر شده

در

کریس اسکینر، مدرس دانشگاه کمبریج و متخصص شناخته شده بانکداری هوشمند، در سومین سفر خود به ایران و در جریان یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت، تصویری چالش‌برانگیز از آینده صنعت بانکداری ترسیم کرد. او با تأکید بر اینکه “ما به بانکداری نیاز داریم اما به بانک نه” هشدار داد که دیجیتالی شدن تنها راه بقای بانک‌هاست.

اسکینر با اشاره به رشد چشمگیر فین‌تک‌ها در بریتانیا اعلام کرد سهم این صنعت از ۱۲ میلیارد به ۲۶ میلیارد رسیده و در حال حاضر ۳۸ درصد بازار را در اختیار دارد. او درباره وضعیت ایران نیز گفت که صنعت فین‌تک کشور از چند استارتاپ در سال ۲۰۱۴ به رشد قابل توجهی در سه سال اخیر رسیده است.

این متخصص بانکداری هوشمند به نقش پررنگ نسل جوان در تحول صنعت مالی اشاره کرد و مثال‌های قابل توجهی از موفقیت نوجوانان و جوانان در این عرصه ارائه داد. از جمله ویتالیک بوترین که در ۱۹ سالگی نظریه بانکداری جدید را ارائه داد و برادران کالیسون که در ۱۹ و ۲۱ سالگی استارتاپی را بنیان گذاشتند که ارزش آن در سال ۲۰۲۱ به ۷۰ میلیارد دلار رسید.

اسکینر با اشاره به موفقیت شرکت‌های فناوری در حوزه مالی، به رکورد فروش ۱۵ میلیون آیفون در ۲ ثانیه در سال ۲۰۲۳ اشاره کرد که ده برابر ظرفیت پردازش مسترکارت و ویزاکارت بود. او همچنین به تأثیر عمیق هوش مصنوعی در تحول بانکداری پرداخت و مثال جی‌پی مورگان را مطرح کرد که برای قراردادهای تجاری، ۱۳۶۰ نیروی انسانی را با هوش مصنوعی جایگزین کرده است.

به گفته اسکینر، آینده بانکداری بدون صف و معطلی خواهد بود، همانطور که بانک‌های سوئد با شعار “از زندگی تا مرگ، دیجیتال” در حال پیاده‌سازی آن هستند. او در پایان با نقل قولی از داروین تأکید کرد که بقا نه از آن قوی‌ترین‌ها و باهوش‌ترین‌ها، بلکه از آن کسانی است که با شرایط جدید سازگار می‌شوند.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برترین ها

© تمامی حقوق برای رسانه کردیت‌ پلاس محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.