با ما همراه باشید

بانک‌‌تک

بانک سپه به دنبال توسعه رمزارز ملی و استیبل‌کوین: گام‌های مهم در جهت تحول فناوری مالی

منتشر شده

در

بانک سپه در راستای برنامه‌های توسعه فناوری مالی خود، از توسعه رمزارز ملی و استیبل‌کوین اختصاصی این بانک خبر داد. بهزاد صفری، معاون فناوری اطلاعات بانک سپه در رویداد امید‌تاک با اشاره به تاریخچه صد ساله این بانک، از اقدامات فناورانه بانک در سال‌های اخیر و به‌ویژه از ادغام موفق ۶ بانک در بانک سپه به عنوان نمونه‌ای از توانمندی فناورانه آن یاد کرد. وی افزود که این ادغام باوجود چالش‌ها، با موفقیت انجام شد و بانک توانست حتی بدون تغییر رمز کارت‌های بانکی از این تغییرات عبور کند، که این امر به ظرفیت‌های فناوری بانک سپه اشاره دارد.

صفری همچنین به توجه ویژه بانک سپه به حوزه رمزارزها و چالش‌های ناشی از تحریم‌ها و تعدد رگولاتورها در مسیر توسعه رمزارزها اشاره کرد و اظهار داشت:

“بانک‌های ایرانی باید استیبل‌کوین خود را تولید کنند. با توجه به مشکلات ناشی از تحریم‌ها، رمزارزها می‌توانند راهکاری مؤثر برای تسهیل مبادلات مالی و تجاری باشند.”

وی در ادامه بر لزوم بررسی و برنامه‌ریزی برای انتشار رمزارز ایرانی تأکید کرد و آن را به‌عنوان اولویتی مهم برای آینده بانک سپه برشمرد و افزود:

“رمز ارز ایرانی می‌تواند در کنار پروژه ریال دیجیتال، به ابزار قدرتمندی برای تسویه‌های بین‌المللی و حتی اوراق بهادار در بورس تبدیل شود. ما جلساتی را برای بررسی پیاده‌سازی قراردادهای هوشمند آغاز کرده‌ایم.”

تقی‌پور همچنین با اشاره به نگرش بعضی از نهادهای قانون‌گذار نسبت به رمزارزها گفت:

“امروز هیچ‌کس تصور بانک بدون عابربانک را ندارد. باید همین موضوع را به رمزارزها تعمیم بدهیم. این فناوری رفتنی نیست و ما نمی‌توانیم با فناوری‌های نوین مالی مقابله کنیم. امروز استفاده از رمزارزها در مبادلات تجاری و بین‌المللی یک واقعیت انکارناپذیر است و بانک‌ها باید برای استفاده بهینه از این فناوری برنامه‌ریزی کنند.”

در ادامه، در رویداد امید‌تاک، دکتر صدرا بابایی، مدیرعامل کارخانه هوشمندسازی نوآوری امیدپی، به اهمیت بلاک‌چین و رمزارزها در ایجاد تغییرات اساسی در اکوسیستم مالی اشاره کرد و ضرورت همکاری میان بازیگران این حوزه را مطرح نمود. وی همچنین تأکید کرد که نیاز به چارچوب‌های قانونی شفاف و ایجاد اعتماد عمومی در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است.

محمد مهدی متولی، مدیرعامل شرکت امیدپی، در ادامه به چالش‌ها و فرصت‌های رمزارزها در دنیای مالی پرداخت و از توکن‌سازی دارایی‌ها و استفاده از ارزهای دیجیتال توسط کشورهای مختلف به‌عنوان راهکارهایی برای بهبود وضعیت مالی در کشورهای در حال توسعه یاد کرد.

در این رویداد، پنل تخصصی با محوریت “فرصت‌ها و چالش‌های رمزارز در تجارت بین‌الملل و مدیریت ریسک” نیز برگزار شد که مجموعه‌ای از دیدگاه‌های تخصصی پیرامون نقش رمزارزها در آینده پرداخت‌های بین‌المللی و چالش‌های مربوط به ریسک‌پذیری و مقررات‌گذاری در اقتصاد دیجیتال ایران مطرح شد.

منبع: peivast.com

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برترین ها

© تمامی حقوق برای رسانه کردیت‌ پلاس محفوظ می باشد و کپی برداری از محتوا مجاز نمی باشد.